Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


TANRISEVEN, BATMAN LİSESİNDEYDİ

14 Eylül 2022, 18:02 - Okunma: 610

Kırklareli Vali Yardımcısı, Batmanlı hemşehrimiz Dr. Hasan Tanrıseven yıllar sonra mezun olduğu Batman Lisesinde öğrencilere konferans verdi.


Batman lisesinde öğrencilerle buluşan Dr. Tanrıseven, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Konferansta konuşan Tarıseven, "Şuanda öğrenciler ve salondakiler arasında birden fazla kuşak var. Siz değerli 2000 ve 2020'lerin öğrencileriyle bir araya gelmenin mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. Şuan Kırklareli Vali Yardımcısıyım ama burada Batman Lisesinin eski bir öğrencisi ve bir ağabeyiniz olarak sizlere hitap etmek, bazı hatıraları anlatmak ve bir kısım tavsiyelerde bulunmak istiyorum" dedi. Batman Lisesi Müdürü Ahmet Sedat Aydın ise "Biz o dönemde ismi Turgut Özal lisesinin, Batman Lisesi adını alması için bazı bürokratik sıkıntılar çektiğimiz dönemde bu sıkıntılarımızın aşılmasında çok ciddi gayretler sarf eden Hasan Tanrıseven'e çok teşekkür ederim" dedi. Haber-Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=