Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Yeni sezona hazırlanıyorlar

14 Eylül 2022, 15:37 - Okunma: 898

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı yeni sezona hazırlık çalışmalarına 19 Mayıs Kapalı spor salonunda haftanın 2 günü yaptıkları yoğun idmanlarla devam ediyor.


Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonun Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. liginde yer alan Batman Engelliler Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına yaptıkları idmanlarla devam ediyor. Batman’da hazırlıklarını sürdüren Batman Engelliler Spor Kulübü ilk maçını 1 Ekim 2022 tarihinde Kızıltepe Engelliler Spor Kulübüyle oynayacak. Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada, "2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiğimiz tekerlekli sandalye basketbol liginde Batman'ı ve camiamızı en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olduk. Bizlere maddi ve manevi destek sunanların desteğini boşa çıkarmadık. Uzun bir aradan sonra özlediğimiz parkelere geri döndük. Birlikte güç doğar. Bu zor dönemde bu gücü bir araya getiren hoca ve sporcularımıza başarılar dileriz. Batman’ı Türkiye arenasında en iyi şekilde temsil etme gayretimiz devam ediyor. Her şey maddi değildir. Manevi olarak Batman kamuoyunun desteklerini görmek isteriz. Yeni sezonun kazasız belasız bir şekilde geçmesini arzuluyoruz. 2022-2023 Sezonunda desteklerini esirgemeyecek olan Batman Belediyesi, Batman Tüpraş Rafineri Müdürlüğü, Batman’ın markası Lavi ve Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederim” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=