Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“UYUŞTURUCUYLA TOPYEKÜN MÜCADELE EDİLMELİ”

12 Eylül 2022, 17:23 - Okunma: 478

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Batman il yönetimi, gazetemizi ziyaret ederek önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

 Türkiye’deki uyuşturucu artışına yönelik kamuoyuna açıklanan verilerde Batman, Diyarbakır ve Van illerinin geçmesinin düşündürücü olduğunu kaydeden DBP Parti Meclis Üyesi Nurten Üzümcü, uyuşturucuyla mücadele noktasında herkese görev düştüğünü belirtti. Üzümcü, “Batman’da uyuşturucu kullanımının artmasının nedeni,   sistemin yoz ve örgütsüz bir toplum inşa etme politikasından kaynaklanıyor. Her yerde gözetim altında olan bir kentte bu kadar uyuşturucu ve fuhuşun artması, bilinçli bir politikanın izlenmesinin göstergesidir” dedi.
İLÇE KONGRELERİ BAŞLIYOR…
Ziyarette DBP İl eş başkanları Rukiye Onat Gönül, Burhan Eğlenti, PM üyesi Nurten Üzümcü ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. DBP İl Eş Başkanlarından Burhan Eğlenti, “Kongre sürecimize destek veren herkese teşekkür ediyorum. İlçe ve belde kongre süreçlerimizi başlatmış bulunuyoruz. Beşiri ve Kozluk ilçelerinde kongrelerimize başlayacağız. Bir ay içerisinde tüm kongrelerimize tamamlamış olacağız” dedi. Daha çok genç bayan arkadaşları aralarında görmek istediğini belirten eşbaşkan Rukiye Onat Gönül, “Liyakat sahibi ve partimize hizmet verecek arkadaşlarımızı yönetimimize alıyoruz” dedi. Haber- Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=