Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“HERKESİMİN İŞ YAPABİLMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

12 Eylül 2022, 17:23 - Okunma: 405

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkan adayı Celil Demir, her sektöre destek veren ve her kesimin iş yapabilmesine olanak sağlayan birkaç projesini açıkladı.


Batman halkının ve iş dünyasının yakından tanıdığı, birçok sektörde ticaret yapan Celil Demir, Değişim ve Yenilik Grubu adıyla seçim çalışmalarına devam ediyor. BATSO’nun her bir sorununa çözüm bulan ve her sektör için ayrı proje geliştiren Değişim ve Yenilik Grubunun istihdam ve destek odaklı projeleri olduğunu belirten Demir, her sektöre destek veren ve her kesimin iş yapabilmesine olanak sağlayan projelerinin olduğunu kaydetti.
OSB VE SANAYİCİYE TAM DESTEK
 Her kesimin iş yapabilmesine olanak sağlayan projelerini açıklayan Demir, “OSB’nin altyapı ve lojistik ağı geliştirilecek. OSB’ye alternatif ulaşım yolları planlanacak. İstihdam ve yüksek katma değerli ürünler konusunda çalışmalar yapılacak. KOBİ’ler ve bireysel girişimler; kredi, finansman, teknoloji, işletme ve pazarlama konularında eğitimlerle desteklenecek. Sosyo-ekonomik durumu düşük olan bireysel girişimcilerin kredi almaları desteklenecek. Gelir ve kurumlar vergisi, sigorta prim indirimi, enerji maliyetinin düşürülmesi teşvik sistemi ve özendirme araçlarına tam destek verilmesi için devlet nezdindeki girişimleri yapılacak. Kadın ve genç girişimci kurulları tam desteklenecek. Fark yaratanlar ödüllendirilecek ve desteklenecek. Faizsiz kredi imkanı veren, KOSGEB girişimcilik eğitimleri BATSO üzerinden verilecek. Kadın ve genç girişimcilere öncelik verilecek” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=