Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


10 Bin 596 Kişi yüzme eğitimi aldı

11 Eylül 2022, 13:51 - Okunma: 842

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ Projesi ile İl Spor Merkezleri kapsamında yaz dönemi yüzme faaliyetleri yoğun bir şekilde yürütüldü.


Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu, 19 Mayıs Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Necmettin Erbakan Yüzme Havuzu ve Portatif havuzlar, yaz sezonu bittiği için kapatıldı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Bakanlığımızın geliştirdiği ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ Projesi kapsamında, Bakanlığımızın ilimiz için belirlediği 20 bin sayısına ulaşmak için tüm havuzlarımızı aktif bir şekilde tuttuk. Sadece Temmuz ve Ağustos döneminde 10.596 kişiye yüzme eğitimi verildi.” dedi. 
KAPALI OLİMPİK YÜZME HAVUZU KIŞIN AÇIK KALACAK!
İl Müdürü Özperk; “Gerekli bakım ve onarım ve temizlik yapıldıktan sonra Ekim ayının başında tekrar aktif hale geçecek olan Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda, tüm yaş kategorileri ve gruplara uygun bir plan hazırlayarak yüzme eğitimine devam edeceğiz. Ocak ayına kadar Bakanlığımızın İlimiz için belirlediği 20.000 sayısına ulaşıp yüzme branşında lisanslı sporcu sayımızı artmayı ve gerek ulusal gerekse de ulusal düzeyde müsabık sporcu yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Yaz sezonu boyunca büyük bir özveri ile çalışan tüm ve personelimize ve antrenörlerimize teşekkür ederim” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=