Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Raporlu hastanın maaşı kesildi!

08 Eylül 2022, 17:46 - Okunma: 1407

Batman’ın Gercüş ilçesi Çukuryurt köyü sakinlerinden Murat Gök, böbrek hastası babası Ali Gök’ün 2022 yılı başlarında bakıcı maaşının kesildiğinden dolayı başvuru neticesinde hastane heyetinin babasına yüzde 99 rapor vermesine rağmen maaşının bağlanmadığını iddia etti.

“BABAM HAFTADA 3 KEZ DİYALİZE GİRİYOR”
Babasının böbrek yetmezliği rahatsızlığından dolayı haftada 3 kez diyalize girmek zorunda olduğunu kaydeden Murat Gök, kendisinin de bir yıl önce böbrek nakli yaptırdığını hatırlatarak, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki doktor heyeti tarafından babasına verilen yüzde 99’luk rapora rağmen maaşa bağlanmamasına anlam veremediğini belirtti.
“YÜZDE 99’LUK RAPOR AZ MI?”
Tek böbrekli haliyle babasını diyalize kendisinin götürüp getirdiğini ifade eden Gök, “Babamı hastaneye kendim götürüp getiriyorum. Benden başka ona bakacak kimse yok.  Çünkü annemi de bir hafta önce kaybettim. Kendisinin de böbrekleri iflas etmiş ve ardından felç olmuştu. Babamın bakıcı maaşının 2022’de kesilmesinden aylar sonra, ilkin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na gittim. Oradan beni hastaneye rapor için yönlendirmişlerdi. Babama verilen yüzde 99’luk rapor az mı? Bundan yükseği daha ne olsun?” dedi.
“MADDİ OLANAKLARIMIZ YOK ”
Evli ve 2 çocuk sahibi olduğunu kaydeden Gök, “Ben de böbrek rahatsızlığından dolayı raporlu ve çalışamıyorum. Buna bağlı olarak bin 700 lira maaş alıyorum ama bu kime yetecek? Maddi olanaklarımız iyi değil. Gerçekten çok zor bir durumdayız. Buradan yetkililere sesleniyorum; babamın maaşının tekrar bağlanmasını istiyorum” dedi.  Haber-Recep Akın 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=