Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“BATSO yönetimine talibiz”

08 Eylül 2022, 17:45 - Okunma: 770

2011-2013 Yılları arasında Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanlığını yürüten Osman Nasıroğlu, Ekim ayında yapılması planlanan BATSO seçimleri için aday olduğunu açıkladı.

“TOPLUMUN DESTEĞİ BİZE CESARET VERDİ”
Geniş bir kesim, aile büyükleri, aile bireyleri ve yol arkadaşlarıyla yaptıkları istişare üzerine yeniden BATSO yönetimine talip olduklarını açıklayan Osman Nasıroğlu, odayı hak ettiği yere taşımaya aday olduklarını belirtti. Nasıroğlu, “Öncelikle bize güvenen adımızı adaylık için sürekli gündeme getiren tüm Batmanlı hemşerilerimize ve odamızın kıymetli üyelerine burada teşekkür etmek istiyorum. 2008 Yılında başlayan BATSO serüvenimizde girdiğimiz ilk seçim ve diğer seçimlerde üyelerimiz her zaman bize güçlü bir şekilde destek verip BATSO meclisinde görev vermişlerdir. Bu kararı verirken önümüzdeki seçimlerde de en çok yine toplumun her kesiminin emeği ve desteği bize cesaret verdi. Elbette BATSO’yu kimin yöneteceği takdiri değerli üyelerimizin olacaktır. Yenilenmiş, dinamik bir yönetim listesi ile Odamızı hak ettiği yere taşımaya adayız” dedi.
“YARIM KALAN PROJELERİM VAR…”
Tekrar bu göreve talip olmalarındaki temel gayelerden birisinin yarım kalan projeleri teker teker hayata geçirmek olduğunu kaydeden Nasıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:  “BATSO’yu birlikte azimli, şeffaf ve dinamik bir şekilde yönetmeye talip olurken amacımız öncelikle şehrimizin kalkınması ve Odamızı bölgenin en üreten odası haline getirmektir. Her kesimden ve her görüşten üyelerinizin yoğun talebi üzerine yeniden BATSO yönetimi için aday olduk. Geniş tabanlı, genç dinamik bir aday listesi ile seçimleri için start aldık. Seçimlerde kazanan Batman olsun.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=