Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Sürgünlere karşı ‘yürüyüş’ başlattılar

07 Eylül 2022, 18:17 - Okunma: 410

HABER- SEN Batman Temsilciliği, ‘Sürgünlere, Hukuksuzluğa, Liyakatsizliğe Karşı Yürüyoruz’ şiarıyla Batman PTT Başmüdürlüğü önünde Ankara’ya yürüyüş başlattı.

Konuyla ilgili olarak bir de basın açıklamasının gerçekleştirildiği etkinliğe Haber-Sen Genel Başkanı Mesut Balcan, Haber- Sen Batman yönetim kurulu ve üyeleri, Batman Demokrasi Platformu temsilcileri ile Haber-Sen MYK’sı katıldı. Basın açıklamasını okuyan Haber- Sen Genel Başkanı Mesut Balcan, çağdışı uygulamalar ve usulsüzlüklerle sürekli gündeme gelen bir kurumda hiç kimse mutlu olmadığını belirtti.  
“HUKUKSUZLUKLARA SESSİZ KALMAYACAĞIZ”
 Arkadaşlarının usulsüzlük, yolsuzluğa karşı seslerini çıkarttıkları için sürgün edildiklerini kaydeden Balcan, “Genel itibari ile taleplerimiz PTT’nin yasa, kanun ve yönetmeliklere riayet etmesidir. PTT, sürgün edilen yöneticilerimizin hizmet gereği ile yaptığını ifade ediyor. Hizmet gereği dedikleri konu; insanlık dışı uygulamalardır. PTT yönetimi yetkilerini kötüye kullanarak 4688 sayılı kanunun 18. maddesini bilerek ve isteyerek çiğniyor, kendilerini sendikal mücadeleyi koruyan yasalardan üstün görüyorlar. Amacımız; üyeleri, yöneticileri ve temsilcilerinin baskıya uğraması karşısında, bu ayrımcı ve hukuk dışı uygulamaların geri alınması talebimizi hem ilgililere iletmek, hem de bu hukuksuzluklara sessiz kalmadığımızı, kalmayacağımızı vurgulamaktır” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=