Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Her sorun için çözüm, her sektör için proje”

06 Eylül 2022, 17:43 - Okunma: 534

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkan adayı Celil Demir, projelerini açıkladı.

Değişim ve Yenilik grubuyla BATSO seçimlerine girecek olan Demir, 40 yıllık ticaret tecrübesini odaya yansıtacağını ifade etti. Batman sanayisini ve esnafını iyi tanıdığını belirten Demir, esnafın dilinden anladığını kaydetti. Batman ticareti, esnafı ve sanayicileri için her soruna çözüm olacak ve sektörü yenileyecek 20’den fazla projesini açıklayan Değişim ve Yenilik Grubu adayı Demir, kadınlardan gençlere, istihdamdan meslek komitelerine kadar her alandan değişim ve yenilik getireceklerini belirtti.
DEMİR VE EKİBİNİN PROJELERİ…
20’den fazla projesini açıklayan Değişim ve Yenilik Grubu adayı Celil Demir, projelerini açıkladı. İşte Demir ve ekibinin projeleri; Stratejik Plan ve Kurumsal Kimlik, OSB ve Sanayiciye Tam Destek, KOBİ’lere Pozitif Ayrımcılık, Yerel Esnafın Tercih Edilmesi Desteklenecek, Kadın ve Genç Girişimciye Tam Destek, Lobi Faaliyetleri, Meslek Komiteleri, Temsilde Adalet, Meslek Grupları Artırılacak, Hammadde ve Ürün Envanteri Oluşturulacak, Üniversite-Sanayi İş Birliği, Hibe, Destek ve Fonlar, KGF (Kredi Garanti Fonu), Çözüm Masası ve BATSO Akademi, Bekleyen Sorunlara Hızlı ve Kararlı Çözümler, Yerel Danışma Komitesi ile Odalarla İş Birliği, Dostlar Meclisi, Bölge Odaları ile Ortak Akıl, Batman İmajının Temsilcisi BATSO, Batman’a Değer Katanlar Ödülü, Fuarlara Yeni Bir Bakış, BATSO Kariyer ve Sosyal Sorumluluklar…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=