Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


İnternetten araç kiralarken dolandırıldı

05 Eylül 2022, 17:17 - Okunma: 963

Batman’da yaşayan 4 çocuk babası Muhterem Çetin, askerdeki oğluna sürpriz ziyaret gerçekleştirmek için kiraladığı araç şirketi tarafından dolandırıldığını ileri sürdü.

Şırnak’ta 4 aydır askerlik yapan oğlunu görmek için araç kiralamaya çalışan Muhterem Çetin (42), oğluna sürpriz yapmak için internet üzerinden araç kiralamaya çalışırken dolandırıldığını iddia etti. Kızının İstanbul’da üniversite okuduğunu ve kendisini ziyaret etmek için Batman’a geldiğini aktaran Çetin, kızıyla birlikte Şırnak’ta askerlik görevini yerine getiren oğluna sürpriz yapmak için araç kiralamak isterlerken sahte hesaplı bir araç şirketine denk geldiklerini ve dolandırıldıklarını dile getirdi.
“NE YAPACAĞIMIZI BİLMİYORUM”
Çetin, “Araç kiralamak için internetten bilindik köklü firmaya başvurdum. Biz çakmasına denk gelmişiz. İsim aynı, amblem aynı, fotoğraflar aynı, sadece telefon numaraları farklı. Biz de bunlarla irtibata geçtik. 760 lira iki günlük kiralama ücreti istediler, gönderdik. Dediler, 'Efendim, aracımızın 2 bin lira da depozitosu çıkıyor, bunu da gönderirseniz araç kapınıza teslim edilecek.' Tamam dedik, bu 2 bin lirayı da gönderdik. Ondan sonra telefonlarımıza cevap verilmedi. O anda çok kötü oldum. Böyle bir şeye nasıl düştüm, ağladım. Ne yapacağız ne edeceğiz bilmiyorum" şeklinde konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=