Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Bu galibiyeti taraftara armağan ediyoruz”

05 Eylül 2022, 16:05 - Okunma: 1122

Nazilli Belediyespor karşısında alınan 3-0’lık galibiyetle 2. Lig Beyaz grupta liderliğini sürdüren Batman Petrolspor’da yüzler gülüyor.

~~Petrolspor basın sözcüsü Yunus Emre Toprak, kendilerini destekleyen herkese sonsuz şükranlarını iletti. Toprak, yaptığı açıklamada “Nazilli Belediyespor karşısında alınan galibiyetten ötürü; sahada savaşan mücadele eden futbolcularımıza, özverili bir şekilde çalışan, takımın başarısı için çabalayan teknik heyete, başkanıma, yönetim kurulumuza, basın mensuplarımıza, çocuklardan, gencinden yaşlısına, kadın taraftarımıza kadar bizi destekleyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum. Bizim taraftarımız stadı doldurdu ve her zamanki gibi 90 dakika boyunca takımının yanında oldu. Taraftarımız, Nazilli Belediyespor maçında şampiyon takımın taraftarının nasıl olması gerektiği konusunda herkese göstermiş oldu. Taraftarımızın bu birlik ve bütünlüğü, en büyük gücümüz, başarıya olan sonsuz inancımız, en önemli motivasyon kaynağımızdır. Petrolspor’umuzun büyük taraftarına göstermiş oldukları destek ve inanç için sonsuz teşekkür ederiz. Taraftarlarımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu bu dönemde tüm destekleriniz için minnettarız. Biz büyük bir aileyiz. Birlik beraberlik içerisinde inşallah nice başarılar elde edeceğiz. Bu maçı geride bıraktık şimdi önümüzdeki Bursaspor maçına hep beraber kenetlenip takımımıza  gereğinden fazla destek vermemiz gerekiyor. İnşallah oradan da puan ve puanlarla döneceğiz. Bu bakımdan her kesimi Petrolspor’umuzun etrafında kenetlenmesini diliyorum" dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=