Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


ESKİ SU HATLARINA SU VERİLMEYECEK!

04 Eylül 2022, 18:04 - Okunma: 1157

Batman Bahçelievler mahallesinde yeraltı kanalizasyon ve su hatları yenilendi.

 Bahçelievler mahalle muhtarı Mustafa Yıldız, eski bağlantılara su verilmeyeceğinden dolayı vatandaşların susuz kalmaması için biran önce yeni hattan evlerine tesisat çekmesini istedi.   
MUHTAR YILDIZ’DAN UYARI…
Belediyenin hane kapılarına kadar yeni su hattı çektiğini ama kapıdan hanelere kadar olan tesisat bağlantılarının mahallelilerce çekileceğini hatırlatan muhtar Yıldız,“Batman Belediyesi tarafından Bahçelievler mahallemize yeni su hatları döşendi. Belediye kendi sorumluluğu bağlamında hane kapılarına kadar boruları döşedi. Salı gününden itibaren eski su hattı bağlantısı olan evlere su verilmeyecek. O yüzden vatandaşların tedbirlerini alarak, yeni çekilen su hattı şebekesinden ev yada işyerlerine su tesisatı çekmeleri çağrısında bulunuyoruz. Aksi halde susuz kalacaklar” diyerek gerekli tedbirlerin alınması için mahalle sakinlerini uyardı.   

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Diyaeddin
620 gün önce
Çök iyi fikir herkesin emeğine sağlık seyitler mahallesi nede yapılsın iki aydır baskıya gidiyorum bir türlü gelip eski hatımı degistirilmesini talep ediyorum ama birturlu gelmiyorlar eski hat demir olduğu için su az geliyor hat tıkanmış pas lanmış ondan su gelmiyor yeni hat çekmemek istiyorum bu yazıyı okuyan bir olur belki yardımcı olur adresim seyitler mahallesi saman yolu caddesi no 124 evime su gelmiyor baskı ilgilenmiyor saygilar
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=