Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


PARAŞÜTLE ÖLÜME UÇTULAR!

03 Eylül 2022, 15:18 - Okunma: 4894

Batman'ın Gercüş ilçesi Ayrancı tepesinde yamaç paraşütü yapan iki havacı astsubay başçavuş, dengesinin kaybederek karayoluna düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.


Edinilen bilgiye göre kaza, Gercüş ilçesi Ayrancı Tepesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Yamaç paraşütü yapmak için havalanan 14. İnsansız Uçak Sistemleri Üssü Komutanlığında görevli Hv. Asb. Bçvş. Emin Çoban (41) ile emekli Hv. Bçvş. Ali Özkan (49) havalandıktan kısa bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle yere çakıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi 112 sağlık ekipleri ağır yaralanan paraşütçüler Çoban ve Özkan’a kaza yerinde müdahalede bulundu. Ağır yaralanan Çoban ve Özkan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Gercüş'ün Ayrancı Tepesi'nde delta kanat yapmak için havalandıktan sonra düşme sonucu hayatını kaybeden 14. İnsansız Uçak Sistemleri Üssü Komutanlığında görevli hava astsubay başçavuş Emin Çoban ile emekli hava astsubay başçavuş Ali Özkan için 14.İUS Üs Komutanlığında cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Vali Ekrem Canalp’ın yanı sıra komutanlar ve kurum müdürleri katıldı. Gerçekleştirilen törenin ardından Astsubay Emin Çoban'ın cenazesi memleketi İzmir'e, emekli Başçavuş Ali Özkan'ın cenazesi ise memleketi Muğla'nın Milas ilçesine uğurlandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=