Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“PROMOSYON ÜCRETLERİ GÜNCELLENMELİ”

29 Ağustos 2022, 19:14 - Okunma: 598

Büro Emekçileri Sendikası (BES) Batman İl temsilciliği, SGK İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaparak, aktif çalışan memurların promosyon güncellemelerinin hak edilen ücretlerin çok gerisinde kaldığını belirterek güncellemenin tekrar gözden geçirilmesi yönünde kamuoyuna çağrıda bulundu.


Basın açıklamasına BES Batman İl temsilcisi Muhammed Zekeriya Özdil, KESK Şubeler Platformu üyeleri ile BES İl Sekreteri Diyaddin Gök katıldı. Burada yapılan basın açıklamasını basın ve kamuoyuyla paylaşan BES Batman İl Temsilcisi Özdil, büro emekçileri olarak ülke genelinde eş zamanlı olarak yaptıkları basın açıklamalarıyla banka promosyon sözleşmelerinin bir an önce yenilenmesini ve yeni yapılacak anlaşmalarda ise günün koşullarına uygun miktarda banka promosyonu istediklerini belirtti.
“KREDİ KARTLARINI İPTAL EDERİZ!”
Karşı karşıya kaldıkları mağduriyetin bir an önce çözülmesi gerektiğini kaydeden Özdil,  banka promosyon anlaşmaları taleplerine uygun şekilde revize edilmediği taktirde ilgili bankaların kredi kartlarını ve otomatik ödeme talimatlarını iptal ederek herhangi bir hizmet almayacaklarını kaydetti. Haber-Recep Akın
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=