Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“SOKAKLAR KAPANAN DÜKKANLARLA DOLU”

29 Ağustos 2022, 19:14 - Okunma: 532

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, yoksulluğa çare diye duyurulan 600 liralık aile yardımının hiçbir şeye yetmediğini belirtti.

Başkan Müjdeci, “Esnafın cirosu 2-3 katına çıkmasına rağmen kirasını dahi karşılayamıyor. Batman sokakları bir bir kapanan dükkanlarla dolu” dedi.
“YOKSULLUK BİR KADER DEĞİL”
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, önceki hafta duyurulan ihtiyaç sahiplerine yapılan yardım paketine yönelik değerlendirmelerde bulunarak "İktidarın uyguladığı yanlış politikalar, her geçen gün vatandaşın günlük ihtiyaçlarındaki fiyat artışları ve yaptıkları zamlar nedeniyle topyekün yoksullaşıyoruz. Bu yoksullaşmadan her kesim payını alıyor. İki sene önce 1700 liralık asgari ücret ile para biriktirdiğini söyleyen vatandaşlarımız, şimdi 5500 lira ile bir haftayı çıkaramıyor. Esnaf ise cirosu 2-3 katına çıkmasına rağmen kirasını dahi karşılayamıyor. Batman sokakları bir bir kapanan dükkanlarla dolu. Vatandaşa sadaka verir gibi 600 TL ile geçinin diyor. Vatandaş 600 TL ile hangi ihtiyacını karşılasın? Hangi masrafa yetişsin? Vatandaşımıza sesleniyorum, size reva olarak gösterilen bu yoksulluk bir kader değil, yalnızca iktidarın bile isteye uyguladığı bir politikadır" dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=