Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Takımın gidişatından memnunuz”

09 Ağustos 2022, 15:28 - Okunma: 1054

Batman Petrolspor Başkanı Abdulvahap Akbaş ve yeni yöneticilerden Yunus Öndaş, Cahit Tok ve Yunus Emre Toprak, Afyonkarahisar’da çalışmalarını sürdüren takımın kampını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Batman Petrolspor’un sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldığı Belediye Kütahyaspor ile oynadığı karşılaşmayı tribünde takip eden Başkan Abdulvahap Akbaş ve yeni yöneticiler akşam yemeğinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Güzel bir aile ve çok güçlü bir yönetim kurulu olduklarını ifade eden Başkan Akbaş, Batman’da Yalçın Güneştekin ve Bayram Demirhan’ında bulunacağı bir toplantıda görev dağılımı yapılarak geniş kapsamlı bir yol haritası belirleneceği ve daha da güçlenerek devam edeceklerini sözlerine ekledi.
“TAKVİYELER GELECEK”
Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş, Belediye Kütahyaspor ile oynanan hazırlık maçında oyuncuların performanslarından memnun olduğunu, bunun için teknik heyete, oyunculara teşekkür ederek ve takımın bugünkü görüntüsünden memnun kaldığını dile getirdi. Birkaç oyuncu takviyesiyle takımın daha da iyi seviyelere geleceğini dile getiren Akbaş, bunun için hem sportif direktöre hem de teknik direktör Ahmet Yavuz’a çok güvendiğini ve takımın gidişatından memnun olduğunu söyleyip kendilerine teşekkür etti.
YENİ YÖNETİCİLER TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI
Belediye Kütahyaspor ile oynanan hazırlık maçında tribündeki yerlerini alan ve takıma moral ziyaretinde bulunan Batman Petrolspor’un yeni yöneticileri, takımla uyum sağladıkları gözlerden kaçmadı. Çok güzel bir ortam yakaladıklarını ifade eden Petrolspor’un genç yöneticileri Yunus Öndaş, Cahit Tok ve Yunus Emre Toprak, burada olmaktan çok mutlu olduklarını ve hep beraber bu kulübü daha önemli bir seviyelere taşıyacaklarını oyunculara aktardılar.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=