Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Genç futbolcularımızın gidişatı çok iyi”

07 Ağustos 2022, 15:01 - Okunma: 950

İkinci kamp dönemini Afyonkarahisar’da yapan Batman Petrolspor, lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Sapancaspor ile oynanan ikinci hazırlık maçı sonrasında açıklamada bulunan kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Ahmet Yavuz, hazırlık maçlarının yoğun bir tempoda geçtiğini ifade etti. Genç futbolcularından memnun olduğunu belirten Yavuz, “Çocukların gidişatı çok güzel, her şey yolunda gidiyor, çok iyi çalışıyorlar. İstediklerimizi sahaya yansıtmaya çalışıyorlar. Bu da beni mutlu ediyor. Bireysel gitmeyeceğim, ben hepsinden memnunum. 8 tane Batmanlı oyuncum var, hepsi de benim için değerli, kıymetli. Bütün oyuncularım benim için kıymetli. İnşallah sakatlanmadan, problem yaşamadan böyle devam ederler. Çok iyi çalışma ortamımız var, arkadaşlık çok iyi. Zaten bizim için önemli olan da o. İnşallah bu şekilde, sağlıklı bir şekilde devam eder” dedi.
“GENÇLERE ZAMAN LAZIM”
Gençlerin oyun performansından memnun olduğunu kaydeden Yavuz, “Yetenekli çocuklar, ama tabii zaman istiyor. Kendilerine zaman tanırsak iyi olacak. Onlar için hep 'sabırlı olun' diyorum. Sabırlı oldukları zaman kazanacağız. Kaybetmenin peşinde değiliz. Sonuna kadar onların yanında olacağım. Onların bir ağabeyi, babası gibi olacağım. İyi günde de kötü günde de hep beraber olacağız. Ben onlara güveniyorum. İlk geldiğim zaman da onlara güvenmiştim, inanmıştım. Hüseyin ile Umut o zaman beni mahcup etmediler. İşte şimdi de geliyorlar. Hepsi sırayla ama bir zaman gerekiyor. Bir anda her şey oldu dersek olmaz. Onlara zaman tanırsak, Allah izin verirse, içlerinden iyi oyuncular çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=