Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“LİGE ASLANLAR GİBİ GİRECEĞİZ”

03 Ağustos 2022, 15:14 - Okunma: 1103

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, Ankara Demirspor ile oynanan hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu.


“EKSİKLİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ”
Çok yoğun bir kamp süreci yaşadıklarını belirten Batman Petrolspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, oyuncularının mücadelesinden, isteğinden çok memnun olduğunu ifade etti. Yavuz, “Ankara Demirspor’un üçüncü hazırlık maçı, bizim ise ilk hazırlık maçımızdı. Yeni bir ekip, yeni bir takımız. Yeni bir ekip, yeni bir grup için gayet güzel geçti. Fiziksel olarak iyi duruma geldikçe çok daha üretken ve çok daha verimli olacağız. Özellikle birinci ve ikinci bölgede gayet iyiydik, ama üçüncü bölgede biraz daha üretken olabilirdik. Ama süreç işte, zaman ilerliyor ve gayet memnunum. Bu 7 günlük süreci oyuncularım çok güzel geçirdiler. Tabii ki, maç görüntülerini izleyip yaptığımız hatalar ve doğrular ile ilgili bir analiz çıkartacağız. Birinci ve ikinci bölgede gayet iyi idik ama üçüncü bölgede üretken olamadık. Onu da sağladığımız vakit, çok daha iyi duruma geleceğiz. Tabii eksiklerimiz de var, onlar da yavaş yavaş takıma katıldıkça daha da iyi olacağız. Oyuncularımızın göstermiş oldukları özveriden ve çalışmadan dolayı çok memnunum. Gidişat olarak sağlıklı gidiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece, Batman Petrolspor lige aslanlar gibi girecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Buradan da memleketimize, şehrimize, taraftarlarımıza selamlarımızı gönderiyoruz” dedi.
“FİZİKSEL OLARAK DAHA İYİ OLACAĞIZ”
İlk hazırlık maçının gayet iyi, gayet güzel geçtiğini kaydeden Yavuz, “Özellikle oyuncularımızın göstermiş olduğu istek ve arzularından çok memnunum. 1'den 2'ye, 2'den 3'e geçişlerimizde biraz sıkıntılarımız var, o sıkıntıları da giderdiğimiz vakit çok daha iyi duruma geleceğiz. Biz ise ilk hazırlık maçımızı oynamamıza rağmen  fizik olarak onlardan eksik kalmadık. Bazı bölümlerde onlardan çok daha dirençli olduk. Bu da beni çok mutlu ediyor. Yani oyuncularımın bugünkü dirençlerinden, istek ve dirayetlerinden ötürü çok memnunum.  Şuan hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bizim için asıl olan, hazırlık döneminde eksikleri görmektir. Kazanacağımız hazırlık maçı bize puan kazandırmayacak, ama buradaki durumumuz, buradaki gidişatımız ve performansımız illaki lige yansıyacak. İlk etap için, ikinci etap için gayet iyi gidiyor. Üçüncü etap olarak çok daha net görüntü vereceğimizi düşünüyorum. Zaten yaptığımız analizler de gidişatımızın iyi olduğunu gösteriyor. İnşallah üçüncü etabı da geçtiğimiz vakit, çok daha verimli, çok daha üretken ve fizik olarak çok daha iyi duruma geleceğiz” diye konuştu.
“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”
Bir-iki transfer daha yapabileceklerini dile getiren deneyimli hoca Yavuz, “Sportif direktörümüz ön taraf, forvet bölgesi için çalışma yapıyor. Onun haricinde zaten arka bölümde, birinci ve ikinci bölgede fazla sıkıntımız gözükmüyor. Ön tarafta katkı sağlayacak bir oyuncu olursa, baya bir rahatlayacağız. Bizim artık çok oyuncuya ihtiyacımız yok. Oyuncularımın gidişatından, gelişiminden çok memnunum. Özellikle Batman'da, memleketimizden kattığımız oyuncular var. Mesela Bedirhan, Fatih, Semih, Umut ve Azat gibi. Yani onların gelişiminden de memnunum. Çocuklar da maşallah aslanlar gibi her geçen gün takıma adapte oluyorlar. Çok daha iyi olacaklar. Aralarından bazıları ilk defa kamp süreci geçiriyor. Güçlendikçe, kuvvetlendikçe, kaliteli oyuncuların yanında devam ettikçe, göreceksiniz onları da kazanacağız. Benim amacım zaten onları bu kulübe, bu takıma, bu memlekete kazandırmak. İnşallah daha önce yaptığımız şeylerin çok daha fazlasını yapacağız. Çünkü elimde yetenekli oyuncu sayısı fazla. Azat olsun,  Fatih olsun, Bedirhan veya Semih olsun, onların gidişatından çok memnunum. İnşallah zaman, süre içerisinde onların da katkısı çok fazla olacak” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=