Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


İlk hazırlık maçında gol sesi çıkmadı

03 Ağustos 2022, 15:07 - Okunma: 1033

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar kampında sürdüren Petrolspor, ilk hazırlık maçında Ankara Demirspor ile karşı karşıya geldi. 2. Lig takımı Ankara takımı ile mücadele eden kırmızı-beyazlılar, sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı.


MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI…
2. Lig’in yeni ekibi Batman Petrolspor, hazırlık maçlarına start verdi. Kırmızı-Beyazlılar, ilk hazırlık maçını 2. Lig kırmızı grup ekiplerinden Ankara Demirspor ile yaptı. Afyonkarahisar tesislerinde saat 17:00’de Ankara takımı ile mücadele eden Petrolspor, sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı. Maçın ilk yarısında tutuk oynayan Batman Petrolspor, ikinci yarıda daha üstün olan taraf oldu. Futbolcularının mücadele ve isteklerinden çok memnun olduğunu belirten Petrolspor’un teknik direktörü Ahmet Yavuz, yeni bir ekip olmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini kaydetti.
3 HAZIRLIK MAÇA DAHA OYNANACAK…
İlk hazırlık maçında Ankara Demirspor ile 0-0 berabere kalan Batman Petrol, Cuma günü 3. lig ekiplerinden Bitexen Sapancaspor ile hazırlık maçına çıkacak. 8 Ağustos’ta da kırmızı-beyazlılar, 3. ligde şampiyonluk hesabı yapan Kütahya Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak. Petrol, son hazırlık maçını ise 11 Ağustos’ta yapacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=