Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Lige ‘sıkı’ bileniyorlar

31 Temmuz 2022, 14:00 - Okunma: 1046

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Batman Petrolspor Afyon kampında güç depolarken lige sıkı bileniyor.


GÜÇ DEPOLUYORLAR
2022- 2023 sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Batman Petrolspor’da 15 gün sürecek Afyonkarahisar kampı yoğun tempoyla devam ediyor. Ligin hazırlıklarına 26 Temmuz Salı günü başlayan Kırmızı Beyazlılar, Afyonkarahisar’da teknik direktör Ahmet Yavuz ve yardımcı antrenörler gözetiminde kamp çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip, kamp programı çerçevesinde güne salon çalışması ile başladı. Salonda güç depolayan futbolcular ardından sahaya inerek taktik çalışmaları ve kanat organizasyonları çalışmasını yaptı.
KAMP 10 AĞUSTOS’TA SONA ERİYOR…
Batman Petrolspor teknik direktör Ahmet Yavuz yönetiminde, Afyonkarahisar’da kampın ikinci çalışmasına hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, 10 Ağustos’ta tamamlamayı planladığı Afyon kampında 3-4 hazırlık maçı yapmalı hedefliyor. Kamp çalışmalarında neşeli bir ortamda geçtiğini belirten teknik direktör Yavuz, aile ortamı yakaladıklarını ve lige sıkı bir şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=