Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“KAMP SÜRECİNİ İYİ GEÇİRDİK”

25 Temmuz 2022, 15:59 - Okunma: 923

2. Lig temsilcisi Batman Petrolspor, ikinci kamp dönemine yarın Afyonkarahisar’da başlayacak.

 İlk etap kamp çalışmalarını değerlendiren kırmızı-beyazlı ekibin iki yeni transferi Şahin Şafakoğlu ve Berkay Ceylan açıklamada bulundu.

“AİLE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Batman’daki ilk kamp sürecinin çok iyi geçtiğini ifade eden Şahin Şafakoğlu, "Öncelikle iki taraf için hayırlı olsun. Elimizden geldiğince Batman şehrini layık olduğu yere taşımaya çalışacağız. Bu şehir güzel şeyler hak ediyor. İnşallah, Allah'ın izniyle iyi şeyler olacak diye ümit ediyoruz. Aile olmaya çalışıyoruz, önceliğimiz o. Buranın başarısı için ter dökeceğiz. Hep birlikte inşallah başarırız diye ümit ediyorum” dedi.
“BATMAN FUTBOLA TUTKUSU OLAN ŞEHİR”
Petrolspor ve taraftarlar hakkındaki düşüncelerini paylaşan Berkay Ceylan, "Batman futbolu seven bir şehir, bunu biliyorum. Geçen seneden oynayan arkadaşlarım da vardı ve bahsediyorlardı. Şehirde buralı olan arkadaşlarım da var, yani Batman'ın futbola tutkusunu biliyoruz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Futbolcu arkadaşlarımızla beraber, yönetim olsun, hocamız olsun, elimizden geleni yapacağız inşallah. Sahada elimizden ne geliyorsa, terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz inşallah. Yönetimiyle, halkıyla, buradaki ortam gayet güzel ve futbolu seviyorlar. Tesisler çok güzel ve güzel bir çalışma ortamımız var. Dediğim gibi, çalışmalarımızı sürdürüp, Afyon'da da kampımızı yapıp, şehrimize geri dönerek inşallah sezona başlayacağız” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=