Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Kempo’da tarih yazdılar

25 Temmuz 2022, 15:28 - Okunma: 900

Batman’ı temsilen İstanbul’da yapılan ‘Kempo Türkiye Şampiyonasına’ katılan 11 Batmanlı sporcu 11 altın madalya kazanarak adeta tarih yazdılar.


Türkiye’de her geçen gün büyük ilgi gören ‘Kempo’ sporu Batman’da da büyük ilgi görüyor.  İstanbul’da yapılan ‘Kempo Türkiye şampiyonasında’ bay ve bayan kategorilerinde ‘Batman Fight Club’ 11 sporcuyla katılım sağlayarak hepsinde de altın madalya kazandı. Batman Fight Club Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kalık yaptığı açıklamada; “Çok sert bir dövüş sporu olan ‘Kempo’ sporunda Batmanlı gençler büyük ilgi gösteriyor. Bizlerde 11 sporcuyla katılım sağlayarak büyük bir başarı elde ettik. Amacımız Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Dünya dereceleri kazanarak ilimizi ve ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmektir. İstanbul’daki yarışmaya katılım sağlamamızı sağlayan CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar’a, CHP Gençlik Kolları Başkanı Helin Şeker’e, Şeyma Bayram’a, antrenörlerimize, velilerimize, sporcularımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizim için bu bir başlangıçtı. Şimdi sırada 20-30 Ekim 2022 tarihleri arasında Avrupa Şampiyonası var. Orada da en iyi dereceleri almak için işi sıkı tutuyoruz” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=