Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Oyuncularımızla güzel bir temel attık”

24 Temmuz 2022, 13:27 - Okunma: 866

16 Temmuz’da Batman’da kampa giren Petrolspor, Cumartesi günü yapılan son idmanla kampı tamamladı.

Kırmızı-beyazı ekip, Salı günü Afyonkarahisar’da ikinci kamp dönemine başlayacak.
YAVUZ, KAMPI DEĞERLENDİRDİ
8 Günlük kampın ardından değerlendirmede bulunan Batman Petrolspor’un Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, kampın çok verimli ve güzel geçtiğini kaydetti. Yavuz , "Öncelikle şehrimize selam olsun. Batmanlı futblseverler, oyuncularımıza ve bize sahip çıkıyorlar, destekliyorlar. Bunun için hepsine teşekkür ediyorum ve önlerinde eğiliyorum. Bizim kampımız çok verimli geçti, güzel geçti. Oyuncularımızla çok güzel bir temel attık ve şimdi bu temel üzerine tempomuz artarak devam edecek. Oyuncularımdan gerçekten çok memnunum. Nasip olursa, Afyon'da çok daha güzel bir çalışma ortamımız olacak. Salı günü nasipse hep beraber orada bir araya geleceğiz. Burası için söyleyeceğim, hiç sakatlık vermedik, her şey yolunda gitti” dedi.
“FUTBOLCULAR ÇABUK KAYNAŞTI”
Futbolcularının çok çabuk kaynaştığını ifade eden Yavuz, “Beraber aynı takımda oynayan oyuncular da var burada. Biz bazı şeylere çok dikkat ettik ve sonucunda da çok çabuk kaynaştılar. Benim teknik direktörlük kariyerimde 17. senem ve ilk defa böyle bir şeye şahit oldum. Tesisin içi inanılmaz güzel. Antrenmanda sıkıntı yok, yatak odası huzurluysa, buraya olumlu yansıyor. Tecrübelerim bunu söylüyor. Bundan dolayı da çok mutluyum ve sizlerin huzurunda oyuncularıma teşekkür ediyorum. Oyun olarak inanılmaz bir yol kat ettik, inşallah böyle de devam eder” diye konuştu.
“3 TRANSFER DAHA GERÇEKLEŞECEK”
Takıma 3 transfer daha yapacaklarını kaydeden Yavuz, sözlerini şöyle tamamladı: “Nasip olursa takıma 3 tane değerli oyuncu daha katacağız. Onlar hiç merak etmesin, alınacak oyuncular buradakiler gibi çok iyi ve kalite olarak eşdeğer olacaklar. Onları Afyon'da istedim. Buraya gelip, ardından Afyon'a gitmeleri yerine, onlara program verdim ve o programa uyuyorlar. Nasip olursa Afyon'da kadromuzu tamamlayacağız. Ondan sonraki süreçte ne yaşarız, ne olup biter bilemem ama ben çok fazla oyuncu alarak kadroyu şişirip huzursuz bir ortama girmek istemiyorum, çünkü çok huzurlu bir ortam var.”
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=