Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Savaşan bir ekip oluşturacağız”

20 Temmuz 2022, 16:24 - Okunma: 994

TFF 2.Lig Beyaz Grup temsilcisi Batman Petrolspor Teknik Direktör Ahmet Yavuz, mücadeleci ve savaşan bir ekip oluşturacaklarını söyledi.


ÇOK ZORLU BİR LİG
Genç ve mücadeleci bir yapı oluşturacaklarının altını çizen Teknik Direktör Yavuz, 2022-2023 sezonunda istekli bir takım hüviyetinde olacaklarını belirtti. Çok zorlu bir ligde mücadele edeceklerini belirten Yavuz, savaşan ekip oluşturmak istediklerini cümlelerine ekledi.
TEMPO ARTIYOR
Batman Petrolspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile devam etti. Teknik direktör Ahmet Yavuz yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Kırmızılılar-Beyazlılar, günü iki antrenman ile tamamladı. Batman Petrolspor, kuvvet, dayanıklılık ve taktik çalışması yaptığı antrenmanda güç depoladı. Kırmızılılar-Beyazlılar hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanlarla devam edecek.
KAMPIN İLK AYAĞI CUMARTESİ SONA ERİYOR
Kırmızı-beyazlı takım, çalışmalarını Cumartesi gününe kadar Batman’da sürdürecek. İki günlük iznin ardından B. Petrolsporlu futbolcular, 26 Temmuz Salı günü Afyonkarahisar’da toplanacak ve hazırlık maçlarının oynanacağı kampı 10 Ağustos’ta tamamladıktan sonra Batman’a dönecek.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=