Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Yeni hikayeler yazacağız”

17 Temmuz 2022, 15:09 - Okunma: 1174

Şampiyonluğun mimarlarından kaleci Cihan Şentürk ve orta sahanın dinamosu Okan Toprak, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Tekrardan takımda olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Cihan ve Okan, yeni sezonda ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini ifade ettiler…
“BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”
Geçen sezon gösterdiği performansla şampiyonlukta önemli rol alan Okan Toprak, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Deneyimli genç futbolcu Okan, “Öncelikle bu sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. Yıllardır özlemini çektiğimiz 2. Ligde mücadele edeceğiz. Geçen sezon şampiyonlukta hepimizin, taraftarımızın, yönetimimizin, başkanımızın katkısı oldu. Bu sene de takımda olduğum için çok mutluyum. Bu yıl 4. seneme gireceğim. Ben buranın çocuğuyum ve burada kalmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni sezonda da inşallah katkı vermeye devam edeceğim. Takım arkadaşlarımla beraber bugün sezonun ilk antrenmanının yaptık. Yeni hikayeler yazacağız inşallah” dedi.
“BATMAN DAHA ÜST LİGLERİ HAK EDİYOR”
Takımın panteri Cihan Şentürk, yeni sezon öncesi açıklamada bulundu. Batman’ın daha üst ligleri hak ettiğini belirten kaleci Cihan, “Geçen sezonu çok şükür şampiyon tamamladık. Batman Petrolspor’u 2. lige taşıdık. Daha üst ligleri hak ediyor ama burayı da hak ediyor. Burada inşallah kalıcı olacaktır. Biz de bunun için çalışacağız. Bugün yeni sezona start verdik. İnşallah takım için, bütün taraftarlar için, yönetim için hayırlı bir sezon ve hayırlı bir başlangıç olur. Güzel şeyler olacağını hissediyorum. Çünkü burası taraftarıyla, şehriyle, stadıyla, atmosferiyle, her şeyiyle hak ediyor. İnşallah biz de elimizden gelen en iyi gayreti gösterip Batman Petrolspor’u bir üst lige taşımak için çaba göstereceğiz” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=