Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


ŞAMPİYON ‘SAHAYA’ İNDİ

17 Temmuz 2022, 14:53 - Okunma: 951

Geçen sezonu şampiyonlukla tamamlayarak 2. lige yükselen Batman Petrolspor, 2022-2023 sezonu için sahaya indi.

Kırmızı-beyazlılar, TPAO tesislerinde yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı…
KURBAN KESTİLER…
2022-2023 Sezonu öncesindeki ilk çalışmasını yapan kırmızı-beyazlılar, teknik direktör Ahmet Yavuz ve teknik ekibiyle takımın başında ilk idmanına çıktı. İdman öncesi Petrolspor tesislerinde kurban kesilerek sezona başlandı. Antrenmanı Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş, kulüp yöneticileri, basın ve Yarasalar taraftar grubu da izleyerek destek verdi. Kırmızı-beyazlı takım, çalışmalarını 23 Temmuz’a kadar Batman’da sürdürecek. 2 Günlük iznin ardından B. Petrolsporlu futbolcular, 26 Temmuz’da Afyonkarahisar’da toplanacak ve hazırlık maçlarının oynanacağı kampı 10 Ağustos’ta tamamladıktan sonra Batman’a dönecek.
“KISA SÜREDE ÖNEMLİ TRANSFERLER YAPILDI”
Kısa bir süre içerisinde önemli işler yaptıklarını belirten Teknik Direktör Ahmet Yavuz, önemli oyuncuları takıma kazandırdıklarını kaydetti. Yavuz,  “Parayla yada başka şekilde getiremeyeceğiniz oyuncuları biz getirdik. Ben oyuncularıma her türlü kefilim. Bütün takımları da biliyorum tanıyorum ve yapılan transferleri de görüyorum, takip ediyorum. Herkes kendine göre bir kadro planlaması yapıyor. Biz o kadro planlamasını en sağlıklı şekilde yapan takımlardan bir tanesi olacağız” diye konuştu.
“SAHADA TESLİM OLMAYAN BİR TAKIM OLACAĞIZ”
Batmanlı futbolseverlere seslenen teknik direktör Yavuz, “Taraftarlarımız sahada mücadele eden, onlar için her şeyini veren, oyun oynamaya çalışan, topa sahip olan, agresif ve mücadeleci bir takım görecekler. Hiçbir şekilde ne sahamızda ne de deplasmanda teslim olmayan bir takım olacağız. Biz sahada mücadele edeceğiz onlar da bu sene yaptıkları gibi çok büyük bir destek verecekler. Biz sahada iyi mücadele dersek inanıyorum ki tribünler dolacak. Eğer mücadele etmezsek tribünler dolmaz ve her türlü eleştiriyi yeriz. Saygı çerçevesinde de her türlü eleştiriye de açığım ve saygı duyuyorum” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=