Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


"Dedikodular takıma zarar veriyor"

12 Temmuz 2022, 18:13 - Okunma: 1179

Son günlerde kamuoyunda dolaşan söylemlerin transfer döneminde kulübe zarar verdiğini belirten Batman Petrolspor A.Ş yönetim kurulu konuyla alakalı basın açıklaması yaptı.

Batman Petrolspor A.Ş yönetim kurulu tarafından basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada şunlara değinildi: "Son zamanlarda gerek sosyal medya mecralarında gerekse kamuoyunda kulübümüz Batman Petrolspor'un TPAO'dan sponsorluk ücreti olarak 1 milyon dolar gibi bir ödeme aldığı ve kulübe verildiği yönünde iddialar yer almaktadır. Söz konusu iddia gerçek dışı olup, TPAO ile henüz resmi bir sponsorluk sözleşmesi imzalanmamıştır. Yine son dönemlerde kamuoyunda TFF 3. lig 1. grup şampiyonu olmamız akabinde federasyondan kulübe şampiyonluk primi yatırıldığı iddiaları da asılsızdır; kaldı ki federasyonun alt liglerde şampiyon olan takımlarla alakalı bu tür bir tasarrufu söz konusu değildir. Yani alt liglerde şampiyon olan ne kulübümüze ne de diğer kulüplere böyle bir ödeme kuralı bulunmamaktadır. Tüm bu hassasiyet gereken hususlar ile alakalı kulübün resmi açıklaması haricinde kamuoyunda dolaşan bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini özellikle transfer dönemlerinde bu tür söylemlerin kulübümüze zarar verdiğini, kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarız."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=