Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Petrolspor, TPAO’ya devredilmeli”

20 Haziran 2022, 13:46 - Okunma: 1109

İş insanı Aydın Gülmez, Batman Milletvekili Ziver Özdemir’in 3. Ligde şampiyon olan Petrolspor’un geleceği için girişimlerde bulunmasına destek verdi.


2014 Yılında kapanma noktasında olan Petrolspor’u devralarak 3,5 yıl boyunca başkanlık görevini yapan iş insanı Aydın Gülmez, Petrolspor’un yeniden TPAO’ya devri konusuna destek verdi. Gülmez, “Milletvekili Ziver Özdemir’in girişimleri sonucu kulübün yeniden TPAO’ya devir edilmesi en mantıklı ve en kalıcı çözümdür. Batman TPAO ile TPAO’da Batman ile var olmuştur. Bu kulübün kurumsal bir kimliğe ihtiyacı vardır. TPAO’da Türkiye’nin en saygın ve en iyi kurumsal bir yapıya sahip firmadır. Her yıl yaşanan maddi sıkıntılar Batmanlı iş insanları ve Batmanlı futbolseverleri umutsuzluğa sevk ediyordu. Kurumsal bir yapısı olan TPAO’ya devir en mantıklı karardır. Bu bağlamda Milletvekili sayın Ziver Özdemir’in yaptığı girişimi destekliyoruz. Bakanlığın ve TPAO Genel Müdürlüğünün bir an önce geç kalmadan karar vermesini bekliyoruz. Petrolspor’a başkanlık dönemimde ve gerekse diğer dönemlerde maddi ve manevi destek verdim. Bundan sonra da destek vereceğim. Herkesin ve herkesimin üzerine düşmesini yapmasını bekliyorum” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=