Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


AKIN VE İLYAS YUVADAN UÇTU

16 Haziran 2022, 14:32 - Okunma: 1361

Batman Petrolspor’un iki başarılı futbolcusu Akın Akman ve İlyas Ural takımdan ayrılarak Karaman FK ile anlaştı.


2021-2022 Sezonunda TFF 3. Lig 1. Grupta ligi şampiyon tamamlayan Batman Petrolspor’un iki önemli oyuncusu takımdan ayrıldı. Kırmızı-beyazlıların geçen sezonki şampiyonluğunda önemli rol oynayan Akın Akman ve İlyas Ural yuvadan ayrılarak 3. lig temsilcisi Karaman FK ile anlaştı.
SÖZLEŞME KARŞILIKLI FESHEDİLDİ…
Batman Petrolspor yönetim kurulu iki oyuncuyla karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshetti. Batman Petrolspor tarafından yapılan açıklamada, “A takımı oyuncularımızdan Akın Akman ve İlyas Ural oyuncularımıza kulübümüz adına teşekkür ediyor, devam eden kariyerlerinde başarılar diliyoruz” denildi. Batman Petrolspor’da yıldızlaşan Akın Akman’ın ve İlyas Ural’ın 2022-2023 sezonu TFF 2. ligde tekrar Petrolspor’da sözleşme imzalamak için çok yüksek bir rakam istenildiği bu rakamın yönetim kurulu tarafından çok yüksek bulunduğu öğrenildi.
AKIN VE İLYAS KARAMAN İLE ANLAŞTI…
3. Lig temsilcisi Karaman FK, Petrolspor’un gözde oyuncularını kadrosuna katmaya devam ediyor. İlk olarak teknik direktör Zafer Hızarcı ile sözleşme imzalayan Karaman Futbol Kulübü, İlyas Ural ve Akın Akman ile anlaşma sağladı. Petrolspor’un başarılı futbolcularına kanca takan Karaman FK, verdiği yüksek fiyatlarla futbolcuları, takımdan koparmaya devam ediyor.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=