Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“GÖRÜŞMELERDE ÖNCELİĞİM BATMAN OLACAK”

05 Haziran 2022, 15:34 - Okunma: 2052

Bu sezon Batman Petrolspor forması ile 26 gole imza atan ve bu istatistiği ile Türkiye liglerinin gol krallığını elde eden Aykut Çift, önümüzdeki yıl ile ilgili planlarını paylaştı.


“BÖYLESİNE İNANÇLI BİR ŞEHİR GÖRMEDİM” 
Kariyerinin en unutulmaz sezonu geride bıraktığını ifade eden Aykut Çift, “Doğuda daha önce oynadığım takımlar vardı ancak ben böylesine inançlı, kararlı ve arzulu bir şehir görmedim. Futbola, spora ve sporcuya çok değer veren bir şehir Batman… Bizle olan ilgilerini hiçbir zaman eksik etmediler. Stadımız 15 bin kişilik ve merkezde de değil. Ancak inanın taraftarımız tribünlere sığmadı. Müthiş bir itici güçleri var. Özellikle Yarasalar Grubu… Ekstra katkı sağladılar. İkinci yarıda, içerideki maçları onların desteği ile kazandık. Sosyal medyada da çok aktifler ve sürekli etkileşim halindeler” dedi.
“KAZANMA ALIŞKANLIĞIMIZ ŞAMPİYONLUĞU GETİRDİ”
Gruplarında Kütahya ve Arnavutköy gibi kaliteli takımların olduğunu ifade eden Çift, “Bursa Yıldırım ve Artvin Hopa son haftalarda çok iyiydi. Nevşehir ise son süreçte koptu. Biz kötü oynadığımız maçları da tek skorlu olsa da kazanmasını bildik. Galip gelme alışkanlığı futbolda çok önemli ve biz de bunun avantajını yaşadık açıkçası. Arkadaşlık ortamımızı kelimelerle bile tarif etmem zordu. Antrenmanda bile en ufak bir tartışmamız olmadı” dedi.
“ÖNCELİĞİM BATMAN PETROLSPOR”
Önümüzdeki sezonla ilgili açıklamada bulunan Çift, “Önümüzdeki sezonla ilgili acele etmeyi düşünmüyorum. Çok sayıda takımın ilgisi var. 1. Lig tercihim olur tabii ki. Ancak kulübüm de kalmamı çok istiyor. Görüşmelerde önceliğim tabii ki Batman Petrolspor olacak. Aksi durumda kendilerine çok yanlış yapmış olurum” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=