Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolsporlu sporcular madalyalarla döndü

16 Mayıs 2022, 17:19 - Okunma: 1271

Deaflympics Olimpiyat Oyunları Brezilya’nın da Caxias’de Sul kentinde başladı. 65 kg’da Batman Petrolspor güreş takımı sporcularından Sinan Sadak olimpiyat üçüncüsü oldu.

 Türkiye, Avrupa, Dünya ve en son olimpiyatlarda Milli güreşçimiz Sinan Sadak’ın almış olduğu başarılar tüm ülkenin göğsünü  kabarttığını ifade eden Petrolspor salon sporlar sorumlusu Rıdvan Arık “Sporcumuza her daim maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen TPAO Genel Müdürlüğümüze, TPAO Batman Bölge Müdürlüğümüze,  Petrolspor yönetim kuruluna, teknik heyete  teşekkür ederim. Sporcumuza umut ışığı olan, ona sporu bırakmaya yakınken tekrar onu bu kutlu yolda devam ettiren üstünde emeği çok olan, rahmetli İbrahim Halil Kay hocamız bu ve bundan sonraki tüm güzel madalyalar sana armağan olsun” dedi.
BİR BAŞARIDA ATLETİZMDEN
Türkiye Görme Engelliler Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Atletizm Türkiye şampiyonasına katılan Petrolsporlu Yunus Tensi, 1500 metre ve 5000 metrede Türkiye şampiyonu olarak 2 madalya kazandı
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=