Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor yönetime 2 talipli çıktı

12 Mayıs 2022, 17:36 - Okunma: 1534

Batman Petrolspor’un geleceğini belirleyecek toplantı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleşti.

Mevcut yöneticiler, bazı iş insları ve STK temsilcilerinin katıldığı toplantıda Vali Şahin, teklifleri değerlendirdi.
 “GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURULMALI”
 Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Petrolspor’un son 5 ile 6 yıldır çok inişli ve çıkışlı bir grafik izlediği söyledi. Vali Şahin, “Takımın ikinci ligde kalıcı olması ve daha yukarıyı hedeflemesi hepimizin en büyük isteği ve bunun için sağlam bir yönetim yapısı kurulması gerektiği konusunda da hepimiz hem fikiriz. Batman Petrolspor’a gönül veren ve Batman’ın ileri gelenleri olarak Petrolspor’la ilgili söyleyecek sözü olan herkesi buraya davet ettik. Güçlü bir yönetim oluşturulması gerektiğini daha öncede ifade etmiştim. Hala aynı fikirdeyim. Güçlü bir yönetim oluşturulmalı. Ekonomik olarak sürdürülebilir bir yapı kurulmalı. 2022 ve 2023 sezonuna güçlü bir yapıyla girilmeli ve bu hemen yapılmalı. Mümkünse bugün yeni yönetimi oluşturulup hemen de bu yönetimin kendi transfer komitesini oluşturup, kaynaklarını belirleyip harekete geçmesi lazım.’’
EKREMOĞLU, PETROLSPOR’A TALİP OLDU
Kulübün hisselerine talip olduğunu ifade eden işinsanı Esat Ekremoğlu, ‘’Petrolspor’un hisselerinin satışı ile ilgili olarak ben yüzde yüz hissesine talibim. 10 milyon lirayı Petrolspor’un kasasına koymayı taahhüt ediyorum ve geri kalan 10 milyon lirayı da taksitli bir şekilde kulübün ihtiyaçlarını görecek şekilde yüzde yüz hissesini talibim’’ dedi.
YALÇIN GÜNEŞTEKİN’DEN SON DAKİKA HAMLESİ
Batman Petrolspor Kulübünün %20’lik hissesine sahip olan, iş insanı Yalçın Güneştekin Vali Hulusi Şahin Başkanlığında yapılan toplantının sonunda söz alarak süre istedi. Güneştekin yaptığı açıklamada; “Sayın Valim mevcut kulüp Başkanımız sayın Abdulvahap Akbaş öncülüğünde yönetim kuruluna 1 haftalık süre verin. En az 15 kişi olmak kaydıyla her biri 500 bin TL’yi hisse karşılığı olmadan yeni bir bağış yapacak yönetim oluşturmak istiyoruz. Güçlü ve donanımlı bir yönetim kurulu oluşturacağız. Amacımız Batman’ın tek profesyonel takımına sahip çıkmaktır.” dedi. Son olarak söz alan Batman Petrolspor Kulübünün %20’lik hissesine sahip olan, iş insanı Yalçın Güneştekin, konuşmasının ardından Vali Hulusi Şahin toplantıyı bitirerek, 17 Mayıs Salı günü saat 17.30’da tekrar toplanmak üzere taliplilere ve bütün Batman halkına süre verdi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=