Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


25 YIL SONRA GELEN ŞAMPİYONLUK

18 Nisan 2022, 15:08 - Okunma: 1388

1996-97 Futbol sezonunda 1. lige yükselerek şampiyon olan Batman Petrolspor, 25 yıl sonra şampiyonluk kupasını müzesine götürüyor.

2006-2007 Sezonundan beri 16 yıldır 3. ligde mücadele veren kırmızı-beyazlılar, 3. lig kabusundan kurtuldu.
TARAFTAR, TRİBÜNLERİ HINCA HINÇ DOLDURDU
Batman Petrolspor, sahasında Hendekspor’u 2-1’lik skorla geçti. En yakın takipçisi Kütahya Belediyespor sahasında Elazığspor ile 1-1 berabere kalarak, Petrolspor matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte taraftarlar sahaya akın ederek şampiyonluğu kutladı.
GECE GEÇ SAATLERE KADAR KUTLAMALAR SÜRDÜ
Batman Petrolspor, sahasında Hendekspor’u 2-1 yenerek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğa ulaştı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Batman Petrolsporlu taraftarlar 16 yıllık 2. lig özlemini sokağa dökülüp kutladı. Kentin birçok noktasında kutlama yapan taraftarlar, meşaleleri yakıp tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar, takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Kent genelinde taraftarlar grupları araçlarını bayraklarla süsleyerek kent genelinde sevinç turları attı. Binlerce taraftar sokağa dökülerek şampiyonluğunu kutlamaya devam etti.
ÇELİK, “ÜST LİGLERE ÇIKMA ZAMANI”
Şampiyonluğu bütün Batman halkına armağan ettiklerini belirten Petrolspor basın sözcüsü Mehmet Emin Çelik; “Çok yorulduk ve başardık. Bu emek 650 bin Batmanlının emeği ve alın teridir. Bu zor yolda sayın Valimize, taraftarlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Şimdi üst liglere çıkma zamanı. Kalan maçalarımızı kazanıp şampiyon gibi ligi bitireceğiz. Biz büyük bir aileyiz.” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=