Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Engellilerden farklı galibiyet: 56-36

11 Nisan 2022, 16:38 - Okunma: 1289

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Batman Engelliler Spor Kulübü, ligin 17'nci haftasında evinde karşılaştığı Kocaeli Başiskele Engelliler Spor Kulübü basketbol takımını 56-36 yendi.


Karşılaşmayı Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Şafi Özperk, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yörük, Belediye Spor işleri Müdürü Burak Eren, Batman-Siirt Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettın Başaran ve çok sayıda taraftar izledi. Batman 19 Mayıs Kapalı spor salonunda oynanan maçı Batman Engelliler Kulübü, rakibini 56-36 skorla yenerek ligdeki 5. galibiyetini aldı.
“İYİ MÜCADELE VERDİK”
Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, rakipleri karşısında galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik eden Kaya, şöyle konuştu: "Bugün maçta oyuncularımın iyi mücadelesi ve güzel oyunuyla rakibimizi yenmeyi başardık. Bizi destekleyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Rakibimizi de centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bu haftada yakaladığımız galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=