Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Milli takım kampına davet edildiler

30 Mart 2022, 18:40 - Okunma: 1193

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.liginde yer alan Batman Engelliler Spor Kulübünün takım antrenörü ve sporcusu Milli takım kampına davet edildi.

 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.liginde yer alan Batman Engelliler Spor Kulübünün antrenörü ve sporcusu Milli takım kampına davet edildi. Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya: “Tekerlekli Sandalye U19 Genç Erkekler Milli Takım Kampı 04-08 Nisan  2022 tarihlerinde Yalova’da yapılacak. U19 Genç erkekler Milli takım kampına genç sporculardan Serhat Kaya ve Yalova’da yapılacak kampa kulüp antrenörü Abdullah Bayram, Tekerlekli Sandalye Basketbol U19 Genç Erkekler Milli Takım  Baş antrenör olarak görev yapacak. Hoca ve sporcumuzu tebrik ediyor ve başarılar  dileriz” dedi.
Batman Engelliler spor kulübü Basketbol takımın kadrosunda yer alan sporcu Serhat Kaya , “Milli takımdan davet almak bizleri çok mutlu etti. Milli takımda hem Batman Engelliler spor Kulübünü hem de Batman’ı başarıyla temsil etmek istiyoruz. Bize her konuda destek veren başta Kulüp Başkanımız Nasreddin Kaya ve teknik ekibimize çok teşekkür ediyoruz” dediler.
 “GURUR DUYDUM”
Spor Kulübü başkanı Nasreddin Kaya, tekerlekli sandalye basketbol takımında yer alan sporcu ve teknik adamın U19 milli takıma davet edilmesinden dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, “Engelli sporcularımızın oluşturduğu tekerlekli basketbol takımında yer alan 1 sporcumuz teknik adamımız U19 milli takımdan davet aldı. Bu haber bizleri gururlandırdı. Serhat Kaya ve teknik direktör Abdullah Bayram’ı kutluyorum. Bu sporcumuzun daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Kendilerine başlarılar diliyorum. Bizim amacımız turizm, tarım gibi konularla birlikte adı anılan ilimizin sporla da adını duyurmak. ” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=