Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Başkan Gür'den engelli basketbolculara ziyaret

24 Mart 2022, 14:52 - Okunma: 1266

AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve beraberindeki heyet, Batman Engelliler Spor Kulübü oyuncularını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.


Başkan Gür ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri, kulüp binasında engelli spor kulübü yöneticileri ve oyuncuları ile bir araya gelerek onları dinledi. Burada konuşan Gür, “Engelsiz bir yaşamı, engelsiz bir sosyal hayatı, iş hayatını, eğitim hayatını daha iyi hale getirmek için daha fazla çaba sarf etmemiz gerektiğine inanıyor ve bunun için gayret ediyoruz. Tüm bunları sağlayabilmek için gereken iş ve işlemleri yapmaktan da geri durmayacağız. Engelli kardeşlerimizle ilgili yapacağımız çalışmaları sosyal sorumluluk olarak değil, sosyal zorunluluk görüyoruz. Hayat bize yaşamak için verilmiş bir sermayedir. Tüm engelleri kaldırarak hep beraber bu hayatı yaşama cesaretini ve gayretini göstermeye bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.  AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve beraberindeki heyet, Pazar günü oynanacak Muş Engelliler spor kulübü maçına davet ettiler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=