Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Aksaray’a bileniyorlar

16 Mart 2022, 16:53 - Okunma: 1021

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. liginde mücadele eden Batman Engelliler spor kulübü, deplasmanda oynayacağı 68 Aksaray Belediyespor Kulübü tekerlekli sandalye basketbol maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


HEDEF MUTLAK GALİBİYET
Antrenör Abdullah Bayram nezaretinde ikinci yarı hazırlıklarına hız veren Batman Engelliler spor kulübü, çalışmalarını 19 Mayıs spor salonunda südürüyor. Ligin ikinci devresine mutlak galibiyet ile başlamak istediklerini ifade eden Batman Engelliler Spor Kulübü Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, Batman’da engelli sporuna önem verdiklerini ve bunun için yıllardır mücadele ettiklerini vurguladı. Başkan Kaya, “İçeride ve dışarıda oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızın desteğini görmek istiyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana takımımızın reklam sponsoru ve desteklerini esirgemeyen Batman Tüpraş Rafinerisine teşekkür ediyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Batman Valimiz Hulusi Şahin ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Pazar günü  Aksaray deplasmanında 68 Aksaray Belediye ile oynayacak olan Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında mutlak hedef galibiyet.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=