Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

08 Mart 2022, 15:58 - Okunma: 1323

TFF 3. Lig 1. grupta şampiyonluğa koşan Petrolspor’da geri sayıma geçildi. 25. hafta sonunda 57 puanla en yakın takipçisine 10 puan fark atarak liderliğini sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, şampiyonluğu koşuyor.


“ÇOK ANLAMLI HİKAYE YAZIYORUZ”
Batman Petrolspor Başkanı Abdulvahap Akbaş ve kulübün basın sözcüsü M. Emin Çelik, Medya gazetesini ziyaret ederek, takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundular. Hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Başkan Akbaş, çok anlamlı ve çok büyük bir hikâye yazdıklarını ifade etti. Akbaş, “Bu hikâyenin tek bir kahramanı yok. Bu hikâyenin en esaslı kahramanı sayın Valimiz Hulusi Şahin, futbolcularımız ve sevgili taraftarlar... Bu büyük hikâyeyi hep birlikte yazıyoruz. Bugün deplasmanda karşılaşacağımız Çatalca maçını kayıpsız atlatmak istiyoruz. Kaleci Cihan, İlyas, Emre ve Savaş’ın sakatlıkları sürüyor. Önümüzde 4 kritik maç var. Bunları da alıp Batman halkına şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz. Ayrıca İstanbul deplasmanının masraflarını karşılayan BATSO 2. Başkanı H. Celil Demir’e de duyarlılığından ötürü teşekkür ederim” dedi.
MAÇIN BAŞLAMA SAATİ: 14.00
Şampiyonluğun en büyük favorisi Batman Petrolspor, bugün İstanbul ekibi Çatalcaspor’a konuk oluyor. Zorlu karşılaşma 14.00’te başlayacak. Şenol Güneş Stadyumunda oynanacak maçın hakemleri de belli oldu. Gürel Uzuner Karşılaşmayı Ankara bölgesi klasman hakemlerinden Gürel Uzuner yönetecek. Uzuner’in yardımcılıklarını Ö. Fatih Kalaycı ve Cengizhan Öztürk yapacak.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=