Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


HAYDİ ŞÖLENE!

03 Mart 2022, 12:43 - Okunma: 1107

3. Lig 1. Grup’ta liderliğini sürdüren Batman Petrolspor, Cumartesi günü sahasında 1954 Kelkitspor’u ağırlayacak. Şampiyon olmakta kararlı olan Petrolspor tek yürek…


SIRADA KELKİT VAR…
Petrolspor’da gözler, Cumartesi günü 1954 Kelkitspor ile oynanacak olan müsabakaya çevrildi. Yoluna emin adımlarla yoluna devam eden kırmızı-beyazlılar, sezonu şampiyonlukla tamamlamakta kararlı. Petrolspor, ligdeki galibiyet serisini de sürdürme adına Kelkit maçını kazanmaktan başka sonuç düşünmüyor.
“BAYRAKLARIMIZI ALARAK STADA KOŞALIM”
B. Petrolspor basın sözcüsü M. Emin Çelik, 1954 Kelkitspor ile oynanacak müsabakayla ilgili şunları söyledi: “Harika bir sezon geçiriyoruz, her şey çok güzel. Batman kenti bunun keyfini çıkarsın. Bayraklarımızı alarak stada koşalım. Batman Şehir stadyumunu karnaval havasına dönüştürelim. Artık kenti bayraklarla süsleyelim, şehirde şampiyonluk havasına girelim. Cumartesi günü saat 14.00’te tüm futbolseverleri maça bekliyoruz.”
STADA GİRİŞ KULLARI DEĞİŞTİ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sağlık kurulu yaptığı açıklama ile HES uygulaması ve 12 yaş kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu. TFF tarafından yapılan açıklamada şunlara değinildi: “TFF müsabakalarına HES sorgulaması yapılmadan seyirci alınacaktır. Bu değişiklik ile birlikte stadyumlarda uygulanmakta olan 12 yaş sınırı da kaldırılmıştır.  Kırmızı alandaki görevliler, sporcular ile kulüp çalışanlarının Covid-19 sağlık tedbirleri ve uygulamaları sorumluluğu, bugünden itibaren ilgili kulüp yetkilileri ile sağlık ekiplerine devredilmiştir. Bu sebeple artık müsabakalarda Sağlık Tedbirleri Kontrolörleri (STK) görevlendirilmeyecektir. Bu gelişmeler ışığı altında takım doktorlarının müsabaka öncesi yapılan müsabaka organizasyon toplantısına katılma zorunluluğu da kaldırılmıştır.”
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=