Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


ALTIN YÜREKLERE DESTEK BÜYÜYOR

27 Şubat 2022, 13:51 - Okunma: 930

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yürüttüğü SOGEP “ Altın Yüreklerle Tarihe Derin Dalış “ Projesine olan destek her geçen gün büyüyor.


Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Batman Şube Başkanı Ferhat Tüzün, projenin dalış faaliyetini ziyaret ederek eğitmen eşliğinde tanıtım dalışı gerçekleştirdi. Tüzün, Batman’da boğulma vakalarının çok yaşandığını ve müdahale edecek dalgıçların olmaması nedeniyle, boğulan kişilerin günlerce su altında kaldığını, bu durumun tarifi imkânsız bir acı yaşattığını belirtti. Başkan Tüzün; “Bu proje ile İlimiz ve civarında meydana gelen boğulma vakalarında veya boğulma tehlikesi vakalarında müdahale edebilecek cankurtaranların ve dalgıçların yetiştiriliyor olması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu. Proje Koordinatörü Veysi Turan ise; ”Projemizin, toplumun tüm kesimleri tarafından desteklenmesi Projemizin bilinirliliğinin artması ve amacına ulaşması açısından önemli. Bu süreçte desteğini bizden esirgemeyen Batman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=