Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


HAYDİ BATMAN TAKIMINI YALNIZ BIRAKMA

17 Şubat 2022, 14:28 - Okunma: 2141

* 3. Lig 1. Grup’ta liderliğini sürdüren Batman Petrolspor, Cumartesi günü sahasında Osmaniyespor’u ağırlayacak.


HEDEF; MUTLAK GALİBİYET…
Ligin orta sıralarında yer alan ve son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla yükselişe geçmek isteyen Osmaniyespor, Petrolspor’un konuğu oluyor. Ligin ikinci yarısında evinde puan kaybetmeyen Batman Petrolspor, bu haftayı da kayıpsız atlatmak istiyor. Ligde 48 puanla liderliğini sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, Osmaniye maçının hazırlıklarını tamamladı. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Cumartesi günü sahalarında ağırlayacakları Osmaniye maçında mutlak galibiyet hedeflediklerini kaydetti. Yıllardır özlenen şampiyonluk özlemine bu yıl son vereceklerini ifade eden Akbaş, “Valimiz sayın Hulusi Şahin ve biz yönetim kurulu olarak bu yıl şampiyon olmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf ettik. İkinci devrede takıma yaptığımız takviyelerle daha güçlü duruma geldik. Osmaniye maçını kayıpsız atlatarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Tüm Batman halkını maça bekliyoruz” dedi.
“HER MAÇIMIZ FİNAL NİTELİĞİNDE”
Ligin 23. hafta karşılaşmasında Cumartesi günü saat 13.00’da Osmaniyespor’u konuk edecek kırmızı-beyazlı ekip, 3 puana kilitlendi. Takımda sakat ve cezalı oyuncu olmasına rağmen saha çıkacak futbolcuların arkadaşlarını aratmayacağını belirten Batman Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik, galibiyet dışında bir sonuç düşünmediklerini kaydetti. Ligin güçlü takımı Osmaniye karşısında tüm Batmanlı sporseverleri maça davet eden Çelik, “Artık her maçımız final niteliğinde. Ligin bitimine 12 hafta kaldı ve evimizde 6 maçımız var. Batmanlı sporseverler takımını yalnız bırakmasın. 15 Bin kişilik stadı hınca hınç dolduralım. Taraftar gücünü arkamıza alarak Osmaniyespor’u eli boş gönderelim” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=