Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor efsanesi yaşamını yitirdi

03 Şubat 2022, 14:42 - Okunma: 936

1970-1973 Yıllarda Batman Petrolspor formasını giyen ve teknik direktörlük yapan efsane isimlerden Muzaffer Çetin, 83 yaşında hayatını kaybetti.

Çetin’in vefatı nedeniyle açıklamada bulunan Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Muzaffer Çetin’in kulübümüze geçmişte büyük emekleri oldu. Futbolumuzun büyük bir değeriydi. Muzaffer ağabeyi unutmayacağız” dedi.
‘UNUTULMAYACAK BİR İSİM’
Çetin’in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınlayan Petrolspor Kulüp Başkanı ve İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş şunları söyledi; “Muzaffer ağabey 1970’li yıllarda Petrolspor’un hem formasını giyiyordu hem de teknik direktörlük yapıyordu. O yıllarda amatör ligde sadece 4 takım vardı. O yıllarda Yeşiltepespor’un formasını giyiyordum. Petrolspor’a unutulmayacak emekleri vardı. Vefatı nedeniyle büyük üzüntü duyduk. Yönetim kurulumuz adına Muzaffer Çetin’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Petrolspor’a emekleri asla unutulmayacak bir isimdi. Mekanı cennet olsun.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=