Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


İşinin ehli bir antrenör

10 Ocak 2022, 14:40 - Okunma: 1163

2006 yılından bu yana Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Basketbol takımını gönüllü olarak çalıştıran Abdullah Bayram, herkesimden taktir topluyor.

Aynı zamanda Milli takımda da görev yapan Bayram, sayısız başarıya imza attı. Çalışma hayatının yanı sıra haftanın büyük bölümünü Batmanlı engelli Basketbolculara ayıran Antrenör Abdullah Bayram, kıt imkanlara rağmen takımını birinci ligde tutuyor. Bu sezon ili ilgili değerlendirmelerde bulunan Bayram, “Türkiye Engelliler Basketbol 1. Liginde Batman’ı ve kulübümüzü çok iyi temsil etmek istiyoruz. Geçen sene çok iyi bir noktada bırakmıştık. Aynı ritim ve tempoyla takımızı bir üst lige çıkmak için basketbolcu kardeşlerimiz canla başla mücadele ediyorlar. Buna uygun bir kadromuz var. Tek hedefimiz, Batman’ı Türkiye engelli basketbol 1. liginde en iyi şekilde temsil etmektir. Bu  kulvarda başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=