Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Engelli basketbolcular Kocaeli 'ye hazırlanıyor

05 Ocak 2022, 16:40 - Okunma: 1033

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kocaeli Başiskelespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Abdullah Bayram nezaretinde yeni yıl tatilinden sonra yeniden hazırlıklarına başlayan engelliler, çalışmalarına 19 Mayıs Spor Salonu’nda devam ediyor. Ligin 6. haftasında Kocaeli deplasmanında, geçen hafta İzmir ekibi karşısında aldıkları galibiyete yenisini eklemek istediklerini ifade eden Batman Engelliler spor kulübü Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, “Ligde geçen hafta aldığımız galibiyetin ardından bu hafta oynayacağımız Kocaeli deplasmanından da galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi. Batmanda engelli sporuna önem verdiklerini ve bunun için bir basketbol takımı kurduklarını vurgulayan Kaya, “Yıllardır bize teknik anlamda gönüllülük esası ilkesiyle takımı en üst seviyede çalıştıran Abdullah Bayram hocamıza teşekkür ediyorum. Hepsi kendi yetiştirdiğimiz sporcularımız kaliteli ve deneyimli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Bu takımın Türkiye liglerinde sürdürülebilir olması için maddi kaynaklara ihtiyaç var. Ayrıca İçeride ve dışarıda oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızın desteğini görmek istiyoruz” diye konuştu. 8 Ocak ’ta Kocaeli deplasmanında Kocaeli Başiskele Engelliler ile oynayacak olan Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=