Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Engelliler Bornova’yı devirdi 61-50

26 Aralık 2021, 14:56 - Okunma: 1171

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1 Ligi’nde mücadele eden Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, evinde ağırladığı İzmir Bornova Barışgücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yenmeyi başardı.

 Tekerlekli Sandalye Basketbol 1 Ligi’nin 5. haftasında sahasında İzmir Bornova Barışgücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını ağırlayan Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, karşılaşmadan 61-50 gibi farklı bir skorla ayrıldı ve ligdeki ilk galibiyetini aldı. 19 Mayıs kapalı Spor Salonunda oynanan karşılamada üstün bir oyun ortaya koyan Batman ekibi, ilk periyodu 13-12 önde tamamladı. İkinci periyoda yine hızlı başlayan Batmanlı basketçiler, baştan sona önde götürdü. Son periyodu da önde tamamlayan Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, maçtan 61-50, galip ayrılmasını bildi. Karşılaşmayı değerlendiren kulüp başkanı Nasreddin Kaya, alınan galibiyetten ötürü mutlu olduklarını belirtti. Kaya, “Ligde birinci galibiyetimizi aldık. Bundan sonraki maçlarda da galibiyet serimizi devam ettirmek için çalışacağız. Canla başla mücadele eden sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum. 1 Lig’de zorlu bir müsabakanın ardından sporcularımızı kutlarım. Batmanı en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisindeyiz. Önümüzdeki hafta Kocaeli Engelli Basketbol Takımı’yla karşılaşacağız. Takımımız son maçında galip gelerek yüzümüzü güldüren bir başarıya imza attı. Aynı başarıyı önümüzdeki diğer maçlarda da göstereceklerine inanıyorum” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=