Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Üçüncü ligin üzerinde kadromuz var’

22 Aralık 2021, 16:24 - Okunma: 1604

İlk yarının değerlendirmesini yapan Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, 4 futbolcu ile yolları ayırdıklarını, 4-5 futbolcuyu ise kadroya katacaklarını belirtti.

İlk yarıyı değerlendiren Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, 17 maçta 12 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak 40 puanla lider kapattıklarını belirterek, alınan sonuçlardan mutlu olduklarını belirtti. Sezon başında kadroya kattıkları Doğukan, Yağızcan, Erdinç ve Talha’yla teknik heyetin raporu doğrultusunda yolları ayırdıklarını belirten Başkan Akbaş, 4-5 futbolcuyu ise kadroya katmayı düşündüklerini belirtti. Akbaş, iki futbolcuyla prensipte anlaştıklarını ve büyük ihtimalle devre arası kampına katılacaklarını ifade etti. Akbaş, “61 yıllık kulübe katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. İş insanlarımız, taraftarımız, sivil toplum kuruluşları ve tüm dinamiklerle yekvücut olmalıyız. Petrolspor’un 2. lige çıkması için elimizden geleni yapacağız. 2. lig kupamızı inşallah Batman’a getireceğiz” dedi.

‘60’TAN SONRA OYUNDAN DÜŞÜYORUZ’
Batman Petrolspor Yönetimi, ilk yarının değerlendirmesi için basın toplantısı düzenledi. Kulüp Binasındaki toplantıya, Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, 2. Başkan Yalçın Güneştekin ve Kulüp Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel katıldı. 3. Lig 1. Grup’ta ilk yarıyı, 17 maçta 12 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak 40 puanla lider kapattıklarını hatırlatan Başkan Akbaş, “Teknik heyetin kararıyla kadro oluşturduk. İlk maçta Bursa Yıldırımspor ile berabere kalınca bazı eleştiriler oldu ama bizim takıma inancımız her zaman tamdı. Bugün Petrolspor 7’den 70’e herkes tarafından konuşuluyorsa, iyi yerlerde olduğumuzu söyleyebiliriz. Yapılan eleştirilerden de ders almaya çalıştık. Pandemi’den sonra taraftarımızın müthiş desteği oldu. Özellikle Yarasalar Taraftar Grubu başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Sezonun başında sayın valimizin ‘şampiyonluğa oynayan bir takım kuralım’ sözüyle başladık. Malzemecisi, masörü, sporcu ve teknik heyete kadar hepimiz bir aile olduk.
‘BİZDE DEPLASMANDA SEYİRCİYLE OYNAMAK İSTERİZ’
Karakterli futbolcularımız var. Canla, başla mücadele ediyorlar. Yönetim olarak taraftarlarımızın deplasmanda olmamasından elbette memnun değiliz. Ancak federasyon yetkilisi değiliz. Seyircinin de bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. İnşallah federasyon deplasmanda taraftar yasağını kaldırırsa, deplasmanda da taraftarlarımız yanımızda olur. Gereksiz yere ceza yememiz bizi üzüyor. Geçen hafta da 10 bin TL ceza verildi. Bu konuda herkese iş düşüyor. Bizler yarın burada olmayabiliriz. 61 yıllık kulübe katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. İş insanlarımız, taraftarımız, sivil toplum kuruluşları ve tüm dinamiklerle yekvücut olmalıyız. Petrolspor’un 2. lige çıkması için elimizden geleni yapacağız. 2. lig kupamızı inşallah Batman’a getireceğiz. Doğukan, Yağızcan, Erdinç ve Talha’ya teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Futbolcularımızı asla küs göndermiyoruz. Eksik mevkiler için 4–5 oyuncu alacağız. 2’siyle prensipte anlaştı. İnşallah onları da kampa dahil edeceğiz. Biz 60 dakikadan sonra oyunda düşüş yaşadığımızı kabul ediyoruz. Farkındayız. Teknik heyetle görüşüyoruz. İnşallah bu da ortadan kalkacaktır. Sportif Direktörümüz, 55 yıllık arkadaşımdır. Ayrılmak isteyince kendisine de teşekkür ettik. 3. lig’in üstünde bir kadromuz var” dedi. Recep Akın

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=