Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Batman’lı dartçılardan 2 madalya

21 Aralık 2021, 16:00 - Okunma: 1082

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turnuvası 3. Ayak Bölge Müsabakaları sona erdi.

18-19 Aralık tarihleri arasında Adıyaman ilinde düzenlenen Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turnuvası 3. Ayak Bölge Müsabakaları’na katılan Batman’lı dartçılar iki madalya elde etti. Adıyaman, Konya, Adana, Antalya, Gaziantep, Şanlıurfa ve Batman’lı sporcuların katıldığı şampiyonada, Batman’ı; M. Emre Akbaş, Baran Gökalp, Fatih Çaçan, Samed Yiğit, Bünyamin Toy ve Yusuf Aydın’dan oluşan dart takımı temsil etti.
Yıldız erkekler kategorisinde; Bünyamin Toy  ve Genç erkekler kategorisinde; Baran Gökalp gümüş madalya elde etti. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Batman İl Temsilcisi Ömer Durmaz;  şampiyonaya katılan ve derece elde eden sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını dilerken. Her daim yanlarında bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=