Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrol, deplasmanda bir başka 0-2

19 Aralık 2021, 14:10 - Okunma: 1249

Geçtiğimiz hafta sahasında Belediye Kütahyaspor karşısında ağır bir yenilgi alan ve bu sezon ilk mağlubiyeti tadan Batman Petrolspor, deplasmanlarda bir başka.

Hakemler: Ramazan Haymana ***, Özgür Fatih Kalaycı ***, Halit Karacabay

Arnavutköy Bld: Kıvanç **, Mert *, Fuat *, Samet * (Dk. 66 Mert *), Mithat ** (Dk. 66 Halil *), Mustafa *,  Tolga * (Dk. 65 Mertkan *), Osman **, Sirac * (Dk. 46 Kerem *), Okan *, Sergen *
Petrolspor: Cihan ***, Abdulsamet ***, Ferhat *** (Dk. 81 Savaş ***), Okan ***, Ali Kemal ***, Aykut ***, Orhan *** (Dk. 87 Erdi ***), Akın ****,Ömercan ***, Samet ***, İlyas ***
Goller: Dk. 28 ve 56 Akın Akman (Petrolspor)
Sarı kartlar: Kerem, Halil, Fuat (Arnavutköy Bld), Ali Kemal, Aykut (Petrolspor)


En yakın takipçisi Arnavutköy Belediyespor ile İstanbul’da karşılaşan 3. Lig 1. Grup lideri Petrolspor, ilk yarıda Akın Akman ile bildiği gollerle sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı ve önemli maçı kayıpsız atlattı. Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Petrolspor yöneticileri, karşılaşmayı tribünde izledi. Batman’ın yanı sıra, İstanbul ve çevresindeki illerden maçı izlemeye giren çok sayıda Petrolspor taraftarı, deplasman yasağına katıldı. Petrolspor taraftarları, TRT Kürdi’de canlı yayınlanan maçı bir kafede izlemek zorunda kaldı. İlk yarının son maçında deplasmanda karşılaştığı en yakın takipçisi Arnavutköy karşısında iyi bir futbol sergileyen Petrolspor, 28. Dakikada Akın Aman ile öne geçti. Ortasahada kaptığı topla cezasahasına giren Akın, topu filelere gönderdi: 0-1. İlk yar4ı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Petrolspor 56. Dakikada Akın ile farkı ikiye çıkardı. Yine ortasahada kaptığı topla kaleye yönelen Akın, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 0-2. Petrolspor bu sonuçla ilk yarıyı 40 puanla lider tamamlarken, aradaki puan farkını da açtı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=