Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Yaşam Hastanesi’nden Petrolspor’a moral ziyareti

15 Aralık 2021, 15:53 - Okunma: 1272

Batman’a, Batmanlılara her fırsatta destek olan ve şehrin bütünleşmesini oldukça önemseyen Özel Batman Yaşam Hastanesi, Petrolspor’a moral ziyareti gerçekleştirdi.

Petrolspor’a son 3 yıldır özellikle sağlık alanında verdiği maddi ve manevi destekle bilinen Yaşam Hastanesi Yönetimi, Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç, Genel Müdür Yardımcısı Uğur Sinanoğlu ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Seda Ağar ile birlikte bu hafta sonu gerçekleştirilen Kütahyaspor maçı mağlubiyeti sonrası da yine şehrin takımına moral ziyareti gerçekleştirerek destek verdi. Şehrinin Takımı’na destek vermeye her zaman hazır olduklarını kaydeden Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç, Batman Petrolspor’un ligdeki ilerleyişinin devam etmesini dilediklerini söyleyerek her zaman Şehrin Takımı’nın yanında olduklarını ayrıca devrenin son maçı olan zorlu Arnavutköy Belediye Spor maçında ve şampiyonluk yolunda Petrolspor’a başarılar diledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=