Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor yönetiminden taraftara teşekkür

14 Aralık 2021, 16:03 - Okunma: 1193

Haftasonu oynanan Kütahyaspor maçında farklı yenilen ve sezonun ilk mağlubiyetini alan Petrolspor’u maç boyunca ve maç sonunda destekleyen taraftarlara Petrolspor yönetiminden teşekkür geldi.

Yönetimden yapılan açıklamada, şöyle denildi; “Kulübümüze bu zamana dek desteklerini sunan büyük taraftarlarımıza özellikle Yarasalar taraftar grubuna yönetim kurulu olarak, şükranlarımızı sunuyoruz. Kütahya maçında galip gelip, tribünleri hınca hınç dolduran halkımıza ve taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek en büyük arzumuzdu ,bu anlamda kendilerini mutlu edemediğimiz için üzgünüz. Sezon uzun 6 puan farkla liderliğimizi sürdürüyoruz, oyuncularımız ve teknik heyetimiz rehavete kapılmadan şampiyonluk ipini göğüsleme adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerinden taraftarlarımızın emin olmasını istiyoruz. Bu anlamda yağmur, çamur demeden desteklerini kulübümüzden esirgemeyen büyük taraftarlarımıza ve Yarasalar taraftar grubuna tekrardan teşekkür ediyoruz, ellerine, kollarına, yüreklerine sağlık.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=